Badkamers

Sluiten

De badkamer is de dag van vandaag een plaats van ontspanning. Na een vermoeiende dag een lekker bad nemen in een gezellige badkamer kan wonderen doen. Wij staan dan ook graag klaar om mee te helpen ontwerpen naar dé badkamer waar u wilt in wegdromen.

Iets strak en modern, cottage of gewoon tijdloos, voor ons maakt het niet uit. Wat u belangrijk vindt, daar werken we graag mee, of het nu nieuwbouw is of renovatie. Uw bestaande badkamer restylen, of gewoon in een bestaande ruimte eens totaal iets anders willen: het kan. Wij gaan samen met u op zoek naar waar uw smaak en budget kunnen toe leiden om u als eindresultaat de badkamer te bezorgen die u voor ogen had.

Dankzij de jarenlange samenwerking met onze verschillende betrouwbare en vakbekwame onderaannemers (elektriciteit, loodgieterij, en vloer-en plakwerken) kunnen wij  u een juiste planning aanbieden inzake vordering van de werken, waarin wij als uw aanspreekpunt dienen. Natuurlijk zijn wij bereid  om samen te werken met uw loodgieter, elektricien en/of vloerder.