Keukens

Sluiten

De keuken is meer en meer dé ruimte waarin we leven. De één wilt een strakke, moderne keuken, de andere voelt zich meer thuis in de gezellige en warme cottagestijl. Daarom bieden we u een uitgebreide keuze aan modellen en materialen zodat ook u uw droomkeuken in huis kunt halen. Laminaat, folie, lak of massief: wij luisteren graag naar waar uw voorkeur uitgaat.

Met plezier denken we met u mee in het uitwerken en realiseren van uw droom, en dat naar ieders wens en budget. Wilt u enkel uw bestaande keuken een nieuwe look geven of wenst u van nul af aan te herbeginnen om uw keuken volledig te renoveren? Bij ons kan alles.

Dankzij de jarenlange samenwerking met onze verschillende betrouwbare en vakbekwame onderaannemers (elektriciteit, loodgieterij, en vloer-en plakwerken) kunnen wij  u een juiste planning aanbieden inzake vordering van de werken, waarin wij als uw aanspreekpunt dienen. Natuurlijk zijn wij bereid  om samen te werken met uw loodgieter, elektricien en/of vloerder.

Graag staan wij tot uw dienst en werken wij een gratis en vrijblijvende offerte uit. Onze kwalitatieve afwerking is een zekerheid, waar wij proberen de perfectie te benaderen. Een garantie van tien jaar op de keukenmeubelen is dan ook het minste wat wij u kunnen aanbieden. Onze persoonlijke aanpak in ons familiebedrijfje zorgt ervoor dat wij reeds meer dan vijftien jaar onze klanten behandelen als klanten en niet als een nummer.

Overtuig uzelf en neem contact op met ons. Wij helpen u met plezier verder.